Welcome

  • Frakt fra 49,- (privat)
  • Kvalitetsbatterier
  • Over 8000 produkter
Handlevogn

Din handlevogn inneholder0 varer

LADBART BATTERI

Stort utvalg av oppladbare batterier

Her finner du vårt utvalg av oppladbare batterier i størrelsene AA, AAA, C og D, samt 9V, 3,6-3,7V, spesialbatterier og industribatterier.
Ladere til batteriene finner du her. 

Å kjøpe det billigste alternativet kan fort bli dyrt i lengden. Kjøper du normale engangs-/alkaliske batterier i stedet for oppladbare batterier, går det ikke lang tid før det billige alternativet blir den dyreste løsningen. De beste oppladbare batteriene kan nemlig lades opptil 2100 ganger, og du sparer derfor både penger og miljøet når du kjøper disse. Det er jo bare sunn fornuft!

Hos oss kan du få både de tradisjonelle oppladbare Ni-MH batteriene, og de nye hybridbatteriene som er oppladet og klare til bruk med en gang. Vi har kjente kvalitetsmerker som DURACELL, Panasonic, Fujitsu, Sanyo, eneloop, VARTA, Energizer, JAPCELL, GP, Ansman, samt en del andre leverandører. 

Vi handler bare med leverandører vi vet leverer ferske batterer, slik at du alltid kan være trygg på at batteriene du mottar har topp kvalitet og holdbarhet. Ønsker du mer informasjon om de forskjellige typene oppladbare batterier, herunder deres fordeler og ulemper, kan du lese mer her.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss på mail info@batterionline.no eller på telefon 69 33 35 00 (09-15 mandag-fredag)

TIL TOPPEN

Vent venligst ...

Lukk
Kjøp mer
Vis indkøbskurv & amp; kassen